Op de juiste manier een back-up maken met Digibeter

Een back-up maken van uw foto’s en bestanden is heel belangrijk. Met uw computer, laptop of tablet kan immers altijd iets gebeuren. Digibeter is er om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw situatie. Ik leg u helder uit van de opties zijn en welke het beste passen bij uw datagebruik. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw bestanden veilig zijn, zonder er veel omkijken naar te hebben. Wilt u graag wat hulp bij een back-up maken in Amstelveen en omgeving? Ik sta met plezier voor u klaar.

Hulp bij back-up?

Zoals gezegd is het van belang om back-ups te maken van uw bestanden en foto’s. Ieder apparaat kan immers ineens kuren gaan vertonen en dan zijn uw bestanden niet altijd nog toegankelijk. Maar wat is een back-up precies? Hoe werkt het? En welke mogelijkheden zijn er? Digibeter is er om uw vragen te beantwoorden en u te helpen de juiste keuzes te maken waar u nog lang plezier van hebt.

Er zijn grofweg 3 opties:

  • Externe back-up via een harde schijf
  • Online back-up via de cloud
  • NAS-back-up via het netwerk

Om vervolgens geen omkijken te hebben naar uw back-ups, kunt u kiezen voor een back-upprogramma zoals Acronis True Image. Dit gebruikt u naast de back-upschrijf of cloud. Ik kan u hier uitgebreid over vertellen, maar kortgezegd zorgt Acronis ervoor dat uw back-up steeds automatisch wordt geüpdatet, zodat u dit niet handmatig hoeft te doen. Het biedt dus wat extra gemak en zekerheid.

Persoonlijke hulp

Ik bied persoonlijke hulp aan huis of, in sommige gevallen, op afstand. Ik help u een back-up te maken in Amstelveen en de wijde omgeving. In de meeste gevallen is één afspraak voldoende om uw externe harde schijf of cloud voor back-up in te stellen.

Neem gerust vrijblijvend contact op met Digibeter. Ik kan u dan meer vertellen over de mogelijkheden. U kunt bellen of Whatsappen naar tel. 06-44780088 of een berichtje sturen via het contactformulier. Ik help u graag verder.